Navigation

Biografi

BiografiMohd Faiz AdnanManaging Partner

Ijazah Sarjana Muda Syariah (Kepujian) UM
Diploma Undang-undang dan Pentadbiran Kehakiman Islam (DAIJ) UIAM
Cert. of Mediation Australia

PEKHIDMATAN PEGUAM SYARIE NEGERI SEMBILAN

Sekiranya anda memerlukan khidmat Peguam Syarie di Negeri Sembilan yang berpengalaman luas dalam permasalahan Syariah melibatkan poligami, pengesahan talaq, penceraian, Fasakh, Ta'liq, Khuluq, Iddah, anggapan kematian, penyelenggaraan isteri, tunggakan nafkah, hadiah saguhati (Muta'ah), perkahwinan bahagian hartanah, anak-anak & penjagaan, penguatkuasaan & pelaksanaan perintah, jenayah Syariah, pendaftaran perkahwinan di luar negara dan rayuan Syariah (Mal & jenayah), kami di firma Faiz Adnan & Associates sedia membantu anda untuk menangani masalah yang anda hadapi.

Faiz Adnan merupakan Peguam Syarie yang bertauliah dan mendapat pengiktirafan untuk beramal sebagai Peguam Syarie di seluruh Negeri Sembilan (Seremban, Jelebu, Jempol, Kuala Pilah, Tampin, Rembau, Port Dickson). Beliau mempunyai pengalaman lebih 15 tahun dalam undang-undang Syariah termasuk hal-hal berkaitan pengendalian mahkamah Syariah.

Sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan yang ditawarkan dan urusan temujanji, anda boleh terus menghubungi kami sama ada menerusi e-mail, telefon, Facebook, atau tinggalkan pesanan di halaman hubungi kami.

Faiz Adnan & Associates,
No 10-3 Tingkat 3, Jalan Bangsar Utama 1, Bangsar Utama,
59000 Bangsar,
Kuala Lumpur.

KOORDINAT GPS:
3.127526, 101.676852

NO-TELEFON:
+603-2283 3400 / 1400

NO-FAKS:
+603-2202 1400

E-MAIL:
faizadnanassoc @ yahoo.com.my

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/peguam.syarie.faiz.adnan.associates